Menu
Menukaart
Wijnkaart
Luxe menu voor thuis
Blog
Over ons
Het team
Vacatures
Proef de sfeer
Contact
Reserveer
Menu
Menukaart
Wijnkaart
Luxe menu voor thuis
Blog
Over ons
Het team
Vacatures
Proef de sfeer
Contact
Op de hoogte
Blog
Taylors Late Bottled Vintage
1 september 2020
Taylor’s Late Bottled Vintage PortDeze door Taylor’s ontwikkelde portsoort weerspiegelt wel de karakteristieken van een oogstjaar ...
Lees verder
Bjorn's keukengeheimen | Varkenswang
27 augustus 2020
Bjorn's KeukengeheimenVoor deze maand heb ik gekozen voor gestoofde varkenswang. Als ik dit maak denk ik altijd aan mijn oma van m...
Lees verder
Bjorn's keukengeheimen | Gepocheerde runderhaas met sushi rijst, edamame-bonen en luchtige specerijenjus
14 juli 2020
Gepocheerde runderhaas met sushi rijst, edamame-bonen en luchtige specerijenjusbenodigdheden voor 4 personen:Gepocheerde runderhaa...
Lees verder
Bij Broeders Thuis
29 mei 2020
BIJ BROEDERS THUISGeen zin om lang te koken? Zitten we op de door u gewenste dag vol gereserveerd? Geen noodEr is ook een menu af ...
Lees verder
bij Broeders "nieuwe stijl"
28 mei 2020
Restaurant bij Broeders "nieuwe stijl"Restaurants en cafés mogen open, onder voorwaarden van het kabinet en die zijn als volgt:Een ...
Lees verder
Oosterse keuken
10 september 2019
De Oosterse keuken leren kennen en waarderen. Met Oosterse keuken bedoelen we de keuken van het verre Oosten, en dat “Verre” begin...
Lees verder
Pieterman
26 juni 2019
Windmolenparken op zee, aanlandplicht, Brexit en een verbod op pulsvisserij bedreigen de sector. Het Europees Parlement zette alva...
Lees verder
La Trappe
18 oktober 2018
Zeg je lente, dan zeg je witbier. Of beter nog: Witte Trappist (5,5%) van La Trappe – het enige Trappistenwitbier ter wereld. Een ...
Lees verder
Munsterkaas
18 oktober 2018
Munster (naar ‘Monasterium’, Latijns voor klooster) is een sterk geurende, pikante kaas uit de Franse Elzas. De legende wil dat ee...
Lees verder
volgende
pagina 1 van 4
cookies toestaan?