Op de hoogte

Blog

Munsterkaas

Munster (naar ‘Monasterium’, Latijns voor klooster) is een sterk geurende, pikante kaas uit de Franse Elzas. De legende wil dat ee...
Lees verder

Morgenster

Morgenster Lourens River Valley (wijnhuis Morgenster) is een Zuid-Afrikaanse wijn uit Stellenbosch. De rode wijn heeft aroma’s van ...
Lees verder

Chinato

De Chinato is geen wijn maar een vermout; een versterkte wijn, op smaak gebracht met aromatische planten en kruiden. Giancarlo Mac...
Lees verder

Wild

Wild is tegenwoordig zowat het hele jaar door verkrijgbaar. Van een echt wildseizoen kunnen we dan ook niet meer spreken … Van het ...
Lees verder

Scaia Paradiso Rosso

Robijnrood met paarse reflecties en aroma’s van rood fruit (morellen, bosbessen, gekonfijt fruit) en specerijen (zwarte peper, zoe...
Lees verder

Reserva Siete Vinãs

Diep donkerpaars met aroma’s van zoete bessen, viooltjes en rozenblad. De wijntip van onze sommelier Martijn komt deze keer uit he...
Lees verder

Aardbeien

Heerlijk zoet en fris: onze ijscoupe met Hollandse aardbeien. Maar hoe kun je zien of een aardbei ook écht Hollands is? Het kroont...
Lees verder

Sito Moresco Nebbiolo

In het Noordwesten van Italië, in de wereldbekende wijnstreek Piemonte, ligt wijnhuis Angelo Gaja. Dit familiebedrijf uit 1859 maa...
Lees verder

La Trappe

Zeg je lente, dan zeg je witbier. Of beter nog: Witte Trappist (5,5%) van La Trappe – het enige Trappistenwitbier ter wereld. Een ...
Lees verder
pagina 1 van 3
cookies toestaan?