De broeders Bjorn (chef) en Sven (gastheer en sommelier) Westenberg timmeren aardig aan de weg. Het is druk tijdens ons bezoek en er hangt een cozy sfeertje. Bjorn kiest voor een bijzonder soort fusion en geeft aan internationale klassiekers een eigen twist. Thom ka biedt een mooi gegaard stukje kabeljauw in een fijne soep met kokos en citroengras, maar mist pit. Nu hoeven ons de vlammen niet uit te slaan, maar de verwachting was anders.
En op een donker bapaobroodje wordt krokante zwezerik met rendang met gadogado geserveerd. Heel bijzonder. De krachtige chardonnay van Maison Barboulot harmonieert.
Bij tournedos Rossini wordt de ganzen lever niet gesmolten over het vlees opgediend, maar gebakken op een stukje brioche ernaast. Perfecte cuisson, mooi op smaak gebracht; we smullen.
De friet erbij is eigenlijk overbodig. Cheesecake met rood fruit en vers gedraaid aardbeiensorbet komt gul op het bord maar gaat tot de laatste kruimels op, zo lekker! Complimenten voor de zwarte brigade onder leiding van Sven, want hartelijk, professioneel en uiterst charmant.
- Lekker 500 editie 2022 -